SUMMER FOOD + GOTLAND = TRUE LOVE!



Hej på er! Emmy är på Gotland. Njuter av sommarvärmen, ligger på stranden, besöker gårdsbutiker & lagar fantastisk mat. Här kommer 2 sommarrecept ni inte vill missa!
Potatissallad:
1 kg Färskpotatis
1 st Rödlök
1 knippe Gräslök
1 st Purjolök
Färsk knippe Dill
Salt
Peppar
Dressing:
2 tsk Dijonsenap
3 msk Majonäs
En skvätt Olivolja
2 st Vitlök
1 Citron
Gör såhär:
Skrubba, dela upp potatisen & koka till al dente. Låt svalna. Blanda med dressingen som du blandar med 1 tsk dijon & 2 msk majonäs, lite olivolja, en skvätt citron, lite salt, peppar. Avsluta med att hacka ner dill, gräslök, rödlök & purjolök.


Dillpicklad minigurka:
En knippe färsk dill
Några minigurkor
Salt
Vanligt 1-2-3 lager
Gör såhär:
Hacka upp gurkor, dill & häll över 1-2-3 lag. Låt gå i kylen i minst 30 minuter. Servera med potatissalladen & valfritt protein.
Gillar
Kommentarer

