• Facebook
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Youtube

QUICK CREAMY PASTA FOR THE WEEKEND

You can translate this with the Google Translate Function to the left!

En underbart god, krämig, snabb och enkel pasta. Kanske för helgens bravader, eller som en god fredagsmiddag? Denna är väldigt fräsch i smaken då den innehåller både salvia och citron. Två sjukt goda smakkombinationer enligt oss. Denna pasta är gjord på glutenfri pasta, med free range kyckling från svenska gårdar och det känns bara så himla bra inifrån att äta denna. Speciellt när det innehåller svartkål som är rik på c-vitamin och antiflammatorisk. Vi tycker absolut att ni ska prova denna, då den passar perfekt som bjudmat, eller som en enkel lunchmat också.

Recept:

Valfri pasta

1 dl créme fraiche

2 dl matlagningsgrädde

1 klyfta vitlök

1 schalottenlök

1 dl ekologiskt vitt vin

4 st eko kyckling lårfilé

En bunt svartkål

4-5 färska salviablad

1/2 citron

Gör såhär: Börja med att skära upp schalottenlök, vitlök, kyckling. Stek upp i olivolja tillsammans med salviabladen, en skvätt citron och vitt vin. Koka upp pasta vattnet, salta ordentligt (som Philippe Cohen säger, det ska smaka hav), häll av 1 dl av pastavattnet sedan i kycklingröran. Fortsätt med att gå ner med créme fraiche och matlagningsgrädde. Rör om. Koka upp pastan till ungefär två minuter tidigare än vad paketet säger för extra al dente. Smaka av och tillsätt pastan, rör om och toppa med parmesan! Blir så galet gott!

Gillar

Kommentarer

mammapigg
mammapigg,
Mums 👌🤗🥬
nouw.com/mammapigg
foodgeekz
foodgeekz,
Så magiskt gott!!
nouw.com/foodgeekz
Matildaogren
Matildaogren,
Denna ska jag definitivt testa, fast byta ut kycklingen mot quorn!
nouw.com/matildaogren
foodgeekz
foodgeekz,
Jaa men det låter ju som en toppenidé!! Happy cooking!!
nouw.com/foodgeekz
IP: 82.99.3.229