LIBA PIZZA ITALIAN STYLE

You can translate this with the Google translate function to the left!

Hej på er! Hoppas ni har en härlig helg och söndag. Igår kväll grillade vi pizzor, igen. Jag vet, men det är ju bara för gott alltså. Vi tänkte dela med oss av vårt bästa recept till hemmagjord tomatsås och att man faktiskt gör sin pizza på libabröd(!!!), det är så tunt, gott och blir så krispigt.

Recept tomatsås:
En burk ekologisk krossade tomater
En kruka färsk basilika
2 st vitlöksklyftor
Chiliflakes
Salt
Peppar

Gör såhär:

Mixa krossade tomater med basilika. Finhacka sedan vitlöken eller pressa den, vilket du tycker är bäst. Krydda upp med salt, peppar och chiliflakes. Igår använde vi libabröd som botten. Sedan hade vi parmesan, mozzarella, röd lök, en med parmaskinka och sedan en med salami. Givetvis ruccola som granityr när den var klar.

Vi har köpt en pizzasten från Weber, på Maxi. Rekommenderas verkligen att handla en sådan sten för att grilla pizza. Det tar 7 minuter sen har du den mest krispiga pizzan du kan tänka dig. Tips!

& här gjorde vi 3 olika sorters grillade pizzor, kika in dem recepten.

Gillar

Kommentarer

JeyJey
JeyJey,
Men mums då 😃
nouw.com/jeyjey
foodgeekz
foodgeekz,
SÅ mumsigt 🥰
nouw.com/foodgeekz
MiHome
MiHome,
Såg väldigt gott ut!
nouw.com/mihome
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla! Det kan lova, tips att verkligen grilla pizza 🥰
nouw.com/foodgeekz