HÖSTENS KRÄMIGASTE PASTA

I betalt samarbete med Fazer Aito

You can translate this with the Google Translate Function to the left!

Hej p�� er! Hoppas att ni har haft en bra start på veckan. Idag vill vi bjuda er på ett riktigt gott recept tillsammans med Fazer Aito. Som ni säkert vet vid detta laget så älskar vi deras havrebaserade produkter och deras två nyheter Aito Oat Cuisine med ost smak & Aito Oat Cuisine Pepper är helt magiska. Idag har vi gjort ett höstligt krämigt pasta-recept med deras Aito Oat Cuisine Pepper som ni bara inte vill missa.

Recept till 4 personer:
1 paket glutenfri tagliatelle
1 paket Aito Oat Cuisine Pepper
1 paket (ca 200 g) färska champinjoner
En näve färsk grönkål
1 st gul lök
2 st vitlöksklyftor
Färsk timjan
Salt & svartpeppar
Lite vitpeppar

Gör såhär:
Skala och skär upp gul lök och vitlök. Skölj och skär upp champinjonerna i mindre bitar. Fräs upp lök, vitlök och svamp i kokosolja tillsammans med grönkål. Tillsätt kryddor och örter. Koka upp pastan. Medans pastan kokar, tillsätt Aito Oat Cuisine Peppar till grönsakerna, låt puttra på svag värme i ca 10 minuter. Häll av pastan när den är klar och rör i tillsammans med grönsakerna och den krämiga såsen.

Servera med färsk timjan och rårörda lingon. Här har ni höstens krämigaste pasta!

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Kul idé med lingon till en pastarätt

nouw.com/handlasmart
foodgeekz
foodgeekz,
Ja men eller hur! Det passar verkligen till en krämig höstpasta
nouw.com/foodgeekz
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Men gud så gott!

nouw.com/lindaviktoriaaa
foodgeekz
foodgeekz,
Tack!!! Riktigt gott alltså 😍
nouw.com/foodgeekz
carolamelin
carolamelin,

Men gud va gott 😍

nouw.com/carolamelin
foodgeekz
foodgeekz,
Men eller hur! Detta är magi
nouw.com/foodgeekz