CHOCOLATE CHUNK BANANA BREAD

Hej på er! Hoppas allt är bra. Nu är vi inne i första veckan i juni, känns galet. Tiden går snabbt nu. Om ni inte visste det så är Foodgeekz nu ett aktiebolag och mycket kommer att hända här framöver. Så vi hoppas att ni vill hänga mer här med oss och fortsätta läsa, peppa och kommentera och allt vad ni gör så bra. Det är så tacksamt just nu. Idag vill vi bjuda er på ett riktigt gott recept, ett choklad-banan-bröd. Ett Foodgeekz-friendly sådant!
Givetvis glutenfritt, sockerfritt men ack så gott!

Recept:
2 mogna bananer
1 st mogen banan som topping
1 dl kokosolja
1 dl kokossocker
3-4 dl mandelmjöl
3 ägg
3 tsk kanel
2 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
1 st paket av mörk choklad (70%)

Gör såhär:

Sätt ungen på 180ºc. Smörj en brödform med smör. Blanda alla ingredienser i en matberedare förutom kokosoljan. Smält denna medans resterande mixas i matberedaren. Tillsätt sedan hackad mörk choklad i smeten. Häll smeten i formen. Toppa med en delad banan. Gräddas i ugnen 35-40 minuter.

Glöm inte att följa oss på Instagram, Foodgeekz.se!

#nouwblogger #bestofnouw #bananbröd #glutenfritt #foodgeekzfood #matblogg #recept

Gillar

Kommentarer