WEEKEND MOOD OFF

Magical sunsets, juicy chia jam & Foodgeekz home made buckwheat waffles on Mothers day

Hej fina ni! Har ni haft en bra helg? Den här helgen har vi firat en av oss som tagit examen från IHM Business School, vi har även landat lite i allt som hänt den senaste månaden och det känns otroligt bra nu att fått massa ny energi inför den sista helgen ute på Gällnö. Där vi återigen ska laga massvis med smarrig mat till den sista bunten yogisar för den här gången. Nästa gång vi gör det, så gör vi det på franska marker nämligen i Bretagne. Hur galet känns inte det då? Wow!

Efter receptet på chiasylten som ni hittar i vårt förra inlägg HÄR, så suktade vi återigen efter att få äta den på våra bovetevåfflor nu på söndagsförmiddagen. En riktigt smarrig brunch med familjen, mors-dag till ära! Sylten är så otroligt god att ha både på gröten eller på helgvåfflorna, du bestämmer! Busenkelt med endast 3 ingredienser!

Hoppas även du haft en magisk helg & återhämtat dig inför en ny härlig vecka med god mat och fullspäckat schema!

Gillar

Kommentarer