VEGAN BURGER NIGHT

Go eftermiddag fina ni!

Hur är er fredag hittills? Låt oss gosa in oss i vårsolen som dyker upp lite då och då för tillfället, fantastiskt. Det ska bli hela 10 grader och sol på söndag, så vi hoppas ni lagar något riktigt gott och bjuder hem era vänner för delad smakupplevelse i kombination med solen. Hur härligt?

I förra eventinlägget så nämnde vi om att vi var på ett annat event i onsdagskväll som skulle komma i ett enskilt inlägg. Jag tänkte berätta lite mer om det nu. En vän och branschkollega till oss, Oliver Jansson, mest känd under namnet Sthlmfoodie på Instagram. Han hade tillsammans med Food & Friends anordnat ett event på en ny favoritplats i Stockholm, Lokal Hötorget. Detta tillsammans med HälsansKök för att lansera sin IncredibleBurger. Denna burgare står nu alltså på menyn i minst 3 månader fram på denna restaurang.

Helt sjukt god om ni frågar oss. En saftig vegansk burgare med avokadocréme, koriander, grönkålschips och karamelliserad lök. Mer om eventet får ni i bildform nedan:

Vi älskar hamburgare - gör ni också det? Dessa är veganska!

Två koncentrerade foodies mitt under fotograferingen av dessa magiska burgare

Foodgeekz Sisters & Norrskenet

Stort tack till Oliver, HälsansKök och till bästa Food & Friends som bjöd in oss till denna ljuvliga kväll. Hoppas vi ses snart igen!

Gillar

Kommentarer