VALID WINES & PINCHOS

Igår blev vi tacksamt inbjudna till Valid Wines pressevent av det nya vinet Petit Faiblesse. Med en drös full av andra roliga kvinnor & män så anslöt vi för att smaka vin i kombination med snittar. Efter en stund av vinprovning så var det dags att skåla in matutmaningen för kvällen. Nämligen 3 snittar på 20 minuter, vinnaren skulle få en karaff (till ett värde för 5k i butik), men nu fick man lyxen att tävla om den istället. Dock vann jag inte, jag tror jag fick någon slags black out men det får jag alltid när det väl kommer till tävling. Se bara på när jag filéade fix i Mästerkocken, hur gick det egentligen? Hahaha!

Vinet med en låg alkoholhalt smakade verkligen somrigt och krispigt, det gillar jag. När det inte blir för tungt och när det inte smakar så mycket alkohol. Tillsammans med gott tilltugg så fick det oss att verkligen längta till sommaren.

Här träffade vi även Pralinsystrarna, följ gärna dem på Instagram HÄR. Väl när det var dags för utmaning så såg jag de färska jordgubbarna som låg till bords och väntade på att bli omhändertagna av mig. Sagt och gjort, det blev en snitt med brieost som jag bredde ut på ett fröknäcke, skivad jordgubb, färsk basilika & riven mörk choklad för att runda upp smakerna. Blev jättegott med vinet!

Tack BANG for the bucks, Valid Wines, Vingruppen & Petit Faiblesse för en magisk tillställning!

Gillar

Kommentarer

Så gott det såg ut
www.joannahalvardsson.se
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla <3
nouw.com/foodgeekz