THESE DAYS

Dagens lunch-spot!

Hej fina ni! Hoppas allt står väl till med er. Vi är hemkomna från Gällnö, Skärgården. Denna veckan har varit relativt lugn för min del. Jag har jobbat en del med Foodgeekz, hängt med vänner ute i solen och lunchat, haft några intervjuer och möten och fixat lite inför morgondagen. Jag tar nämligen examen imorgon. Så sjukt kul och sjukt skönt. Kan inte förstå att 2 år har gått så snabbt. Två helt underbara år.

Dessa dagarna mellan Skärgården och Frankrike kommer innebära lite jobb på mitt timjobb, mycket Foodgeekzjobb, sen har jag faktiskt sagt upp mig så hösten är lite ovetandes just nu. Har haft en del intervjuer i veckan och möten som kommer vara avgörande. JAG ÄLSKAR friheten och att framtiden är oskriven. Bästa känslan någonsin, så pirrig. Arbetet med Foodgeekz kommer att pågå och det kommer hända en hel del inom kort vilket är så kul. Att få jobba med något man själv har skapat från grunden och hur man själv kan påverka sin vardag. Magiskt!

Dagens lunch & gårdagens fika!

Idag var jag och lunchade på Brödkultur, 1 timmes promenad fram och tillbaka. Lunchade med Victoria. Det är så kul hur jag kallringde henne i vintras för att sälja in en produkt till hennes varumärke och sedan dess har vi hängt och jobbat ihop. Så underbart! Igår träffade jag en vän på Ginger Hälsobar för en smoothiebowl och skitsnack, underbart det med, lika gott som vanligt.

Tomater är beroendeframkallande!

När man har möjlighet är ett besök till Vikentomater givet. Det är ju bara för gott?! Dessutom fick jag med mig en hel låda hem, tack <3 Ni är bäst! Om ni inte har varit där, åk dit. Ligger strax utanför Helsingborg, i Viken.
​Jag som älskar tomater till snacks och en capresesallad på deras tomater är ett givet mellanmål innan träningen. Nu ska jag byta om, hoppa i träningskläderna och köra ett pass på gymmet!
​Ikväll blir det bara matlåda till middag, gjorde en del lådor igår, så skönt.

Vi har just nu en omröstning på vår Instagram där man får rösta mellan två olika recept till ikväll, just nu ser det ut som att den veganska örtailoin vinner! Stay tuned för receptet. Puss ❤

#veganskrecept #foodgeekzfood

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Men åh vilka härliga bilder😍
nouw.com/sandrakannasto
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla <3
nouw.com/foodgeekz