THE YUMMY BOOK MAKER TOAST

THE YUMMY BOOK MAKER TOAST

Har ni smakat den här kombinationen? Otroligt gott att servera en bit gott närproducerat kött på en surdegsskiva, senapskräm & riven pepparrot.


Recept på 3 book maker toasts:

150g ryggbiff

Valfritt surdegsbröd

3 stora salladsblad

1 halv riven pepparrot

3 äggulor

3 msk créme fraiche

2 msk majonäs

1 msk dijonsenap

Gör såhär:

Börja med att salta och peppra köttet rikligt,, steka ryggbiffen på hög värme på 2-3 minuter på varje sida. Låt vila sista 5 minuterna och skär upp i avlånga bitar. Rosta surdegsskivorna, och bre på med senapskräm, salladsblad, köttet, riv pepparroten på toppen och toppa med äggulan.

-

You are able to translate this recipe via the Google Translation functionality in the corner to the left!

Gillar

Kommentarer