THE BEST VEGAN AIOLI WITH DIFFERENT KIND OF HERBS

När vi har varit ute i Skärgården så har vi skapat magi i köket. Här kommer ett av recepten som var väldigt populära bland deltagarna. En vegansk örtaioli. Denna serverades till våra rödbetsbiffar, till sallad, till soppan och ja den passar till det mesta. Perfekt sidedish till helgens grillning.

Recept för 4 portioner:
3 dl vegansk majonnäs
En knippe av färska örter som persilja, basilika och koriander
1 färsk citron
2 st vitlöksklyftor

Gör såhär:
Mixa alla örter med olivolja i en matberedare eller med en stavmixer.
Blanda det med majonnäsen. Tillsätt vitlök och pressa i färsk citron.

-
When we have been in the archipelago, we have created magic in the kitchen. Here comes one of the best recipes, opinions by the participants of the yoga retreat. A vegan herbal aioli. This was served with our beetroot fritters, to salad and to the soup. Perfect sidedish to the weekend's barbeque.

Recipe for 4 servings:
3 dl vegan mayonnaise
Olive oil​
A bunch of fresh herbs such as parsley, basil and coriander
1 fresh lemon
2 garlic cloves

Do this:
Mix all herbs with olive oil in a food processor or with a blend mixer. Mix it with the mayonnaise.
Add garlic and squeeze in fresh lemon.

Gillar

Kommentarer