Sunday funday

Hej på er! Snart har denna helgen avverkats och det har varit en riktig mat-helg för mig. Ovan kan ni se min frukost från imorse. Jag fick till en riktigt bra omelett gjord på ägg, champinjoner, bladspenat, fetaost, tomat och färsk basilika. Sån jädrans bra omelett så funderar på att göra en till kvällsmat också..
(bara kanske, vet något som gillar att lyxa till det på söndagar 😉)

Till det gjorde jag även min favorit skål med quinoagröt, färska bär och mandelmjölk. Recept på den hittar ni lite längre ner! Det orangea på tallriken med omeletten är rivna morötter med olivolja och koriander.

Efter en hel förmiddag med en del planering av FOODGEEKZ, lite studier och några koppar kaffe senare var det dags att snöra om skorna och bege sig ut i solen. En lång promenad vid havet senare stannade vi till i skogen för en bit mat och våfflor. Alltså, den nya söndagstraditionen kanske? En bra caesarsallad och en rejäl våffla tackar man ju aldrig nej till 😌

Man blev så uppladdad med energi efter den promenaden så man ville faktiskt bara bli av med en del. Det bästa sättet enligt mig då är att bege sig till gymmet! På med hörlurarna, sätt på riktigt bra musik och få feeling sedan kan man ju nästan flytta berg, haha. 😉

Ett bra benpass senare sitter jag här, försöker planera veckan och allt därtill. Snart blir det mer mat. Galet! Men mat är ju livet. Håll utkik för senare ikväll kommer ett recept på chokladkakan ni röstade fram på vår Instagram igår. Den innehåller relativt bra med ingredienser så det kanske kan vara ett bra snacks att ha i kylen inför veckan när sötsuget träder fram.

En bit chokladkaka med kaffe tackar man väl inte nej till?

Tack för att ni läste inlägget - Glöm inte att följa oss på Instagram: www.instagram.com/foodgeekzsisters


Gillar

Kommentarer