SELF CARE SUNDAY

You can translate this with the Google Translate Function to the left!

Hej på er! Hoppas ni alla har en skön helg och söndag. Imorse som ni kan se på den vänstra bilden, drack jag mitt morgonkaffe vid havet, hade gjort en grön juice och la i solen i ca 2 timmar innan regnet kom in. Men wow vilken skön start på denna söndag. Nu känns det verkligen som om denna veckan och veckan som kommer här är "den sista på sommaren"-känsla-veckan. Emmy har ju varit nere i Skåne från och till hela sommaren vilket har varit underbart, vi har även fått några dagar tillsammans i Stockholm och i Smögen. I fredags åkte Emmy tillbaka till Stockholm för höstens bestyr och om 2 veckor kickar "mitt" inkbuatorprogram igång där vi kommer få hjälp med att utveckla Foodgeekz ytterligare. Det är galet så mycket som hänt och händer för oss inom dem närmsta månaderna.

I måndags släpptes vårt avsnitt med Holy Crap Podcast. Wow vilken feedback vi fått, tack till alla er som hört av sig och spridit enorm kärlek. Om ni inte har lyssnat kan nu göra det här.

Idag har jag bestämt mig för att lägga in lite Self-Care-Sunday-aktiviteter. Det började som sagt imorse med ett dopp i havet, bastu, bara ren och skär njutning. Idag behöver jag jobba undan lite för att få en riktigt skön start på veckan imorgon, vilket för mig är också ett selfcare tips, att på söndagen smygstarta lite så allting inte känns så tungrott imorgon när man vaknar. Det är den största fördelen med att vara egen, det är att du kan disponera tiden precis som du vill och planera men har du möjligheten att göra det, ta dig den tiden och gör upp din egna planering.

Jag har även bestämt för att färga mina ögonbryn, meditera och baka något riktigt gott. Vad är dina bästa selfcare tips? Vi älskar SelfCare, det är som en fröjd för hela kroppen.

Igår hade jag också lite Self-Care-dag. Jag lyssnade på en meditationsbok i nästan 2 timmar, låg raklång på soffan och bara lyssnade och var så närvarande, bästa känslan som finns. Rekommenderar det dock inte om du ska iväg på kvällen, som jag skulle, nu var det bara med familjen, men man blir väldigt trött och kanske inte den mest pratglada, utan man är bara "i ett flow" och kanske uppfattas som kort/sur/introvert haha men det får man ju också vara ibland, tänker jag. Men man är ju bara närvarande(!!!) mer sånt åt folket.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Gud vad härligt det låter med kaffe och ljus vid vattnet 😍
nouw.com/hilma
foodgeekz
foodgeekz,
Det var väldigt härligt. Älskar att starta dagen vid havet 🥰
nouw.com/foodgeekz
Jennie
,
blev nyfiken på vilken meditationsbok du lyssnade på .
foodgeekz
foodgeekz,
Åh ja! Meditationes Hemligheter med Davidji, finns på Bookbeat och säkert på fler plattformar. 🥰
nouw.com/foodgeekz