SELF CARE DURING THESE TIMES

Varje söndag försöker vi ha våra Self Care Sundays, så ofta vi kan iallafall. Den här söndagen som gick nu var inget undantag. Den här gången hade vi en Self Care Sunday tillsammans med Caeleste Beauty. Som är en utav våra favoritbutiker, det är en etisk skönhetsbutik med noggrant utvalda varumärken som har en gemensam nämnare: naturliga produkter. Det är fullt fokus på det organiska, och det spirituella. Vi ääääälskar att kombinera detta med vårt välbefinnande, och i vår matlagning. De har inte bara hudvård, utan även skafferi produkter i form av sådana här boostande pulver som ni ser ovan. Rose, och Golden Turmeric är vår favoriter.

Ovan hittar ni Foodgeekz favoriter från Caeleste och hela den här veckan har ni även en rabattkod att använda FOODGEEKZ20 för 20 % på hela sortimentet. Vi skulle sååå tipsa om att beställa hem ett boostande pulver, eller kanske en lermask från Mukti som en julklapp till vän, syster, mamma, partner. You name it! Underbart!

1. Mukti - Deep Cleanse Antioxidant Masque,

Denna mask är väldigt dryg och det räcker med att man tar några centimeter av den på fingerspetsen och masserar in den vänligt mot ansiktet och låter den appliceras där i 15-20 minuter innan man sköljer med varmt vatten. Helt magisk är den, och det är bara att välkomna baby huden efter en sådan användning!

2. Living Libations - Best Skin Ever Oil,

Den här oljan gör susen för dig med hy som känns en aning torrare eller behöver bli återfuktad generellt. Jag har inte så torr hy alls men jag tyckte den här var fantastisk att blanda ut en droppe med min vanliga ansiktskräm eller så går den självklart bra att smörja in sig med på hela kroppen under ett varmt bad eller efter morgon -& kvällsduschen. Oh my god, den lever upp till sitt namn iallafall, och doften skall vi inte ens prata om. Sandalwood är något utom den här världen.

3. Odacité - Green Ceremony Cleanser,

Här säger även namnet sig självt. Vad är skillnad på rutin och ritual egentligen? För mig är det när man låter allting gå på bestämd tid i form av att man alltid vet hur ens rengöring skall bli eller göras, men med det här ljuvliga matcha pulvret som det faktiskt är, så tar man en liten skopa med en ursöt liten sked man får med i paketet, en skvätt vatten och det förvandlas till en helt fantastisk foamig konsistens. Det gör rengörandet och rutinen till en mer ritual vilket blir en mysig grej att tvätta bort smuts och smink om man nu har det!

4. Anima Mundi - Rose,

En helt magisk accessoar både till utseende på burk men också smaken och doften av ett boostande pulver att ha hemma i sitt skafferi. Det är malda rosenknoppar, dess egenskaper hjälper till att öppna upp hjärt chakrat. 1 tsk av denna i valfri växtbaserad mjölk, så blir det som vilken god boost latte som helst! Unna dig <3

5. Mood Beli - Golden Turmeric,

Vår mamma ÄLSKADE den här! 1-2 teskedar kryddigt boostande gurkmejapulver i växtbaserad mjölk och så får man en helt magisk gurkmeja latte. Gillar ni det? Då kan vi varmt rekommendera att verkligen beställa hem en och prova. Glöm inte vår kod!

-

Återigen, tack Caeleste Beauty för ett fantastiskt mysigt samarbete och vi är så glada för era produkter, hoppas ni detta inspirerar till en Self Care Sunday hos er där hemma också!

Gillar

Kommentarer