PULLED BEEF BURGERS

5 timmars högrev i ugnen en söndag, ja tack!

Hej fina ni! Här kommer ett recept jag gjorde igår. Jag publicerade det på Foodgeekz's Instastory och så många som skrev och ville ha receptet. Givetvis ska ni också få det.

Recept:
1 kg högrev
3 msk Olivolja
3 msk BBQsås (körde på en ekologisk från Kungmarkatta)
Basilika
Persilja
Salt, peppar och chiliflakes
1 st gul lök

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Gnid in alla kryddor i köttstycket. Häll på olivolja och barbequesås.
Massera in det ordentligt. Skär upp löken. Lägg allting i en ugnstålig gryta. Låt det gå klart i ugnen ca 5 timmar. När köttet är klart är det dags att dela det. Servera gärna det som en burgare med färska grönsaker och dina favorit-tillbehör! MAGI i sin renaste form.

Gillar

Kommentarer