MINA BÄSTA TIPS FÖR ÅTERHÄMTNING!

Jag efter en yogaklass förra torsdagen och en skål med hemmagjord spirulinajuice

Förra veckan var en riktig återhämtningsvecka. Förra måndagen landade vi ordentligt i Sverige efter 4 veckor i Frankrike. Första omgången nere på Franska Rivieran med familjen som innehöll fest, god mat, bröllop, sol och bad. Andra omgången var vi i Bretagne med The Soul Space. Något helt annat från Rivieran. En tid då vi fick vara kreativa i köket från morgon till kväll, yoga, meditera, dansa, sjunga och mötte oss själva med ett gäng underbara individer som man aldrig har mött sig själv tidigare. Denna veckan som har varit har gått ut på att landa efter denna spektakulära start på sommaren. Hur gör man det då? Vad är mina bästa tips för en bra återhämtning?

Jag har ätit bra mat från morgon till kväll men även lyssnat på kroppen. Det har blivit någon vegetarisk pizza och vietnamesiskt också en kväll. Men mestadels hemmagjord mat från mitt lilla kök, precis vad jag älskar.

Jag har yogat till solnedgången och bjöd över en vän på middag

Vi gjorde en så kallad Buddha Bowl med halloumi, quinoa, olika sorters grönsaker, färsk lime och rostade fröbröd till. Vi åt mörk choklad till efterrätt och kollade på Harry Potter.

Ni som bor i närheten av Helsingborg/Ängelholm - besök Lokalproducerat ute i Övarp!

Jag har besökt vår älskade gård för att inhandla animaliskt protein, wow alltså! Dem är bäst. Jag har även spenderat några timmar nere på Pålsjöbaden, nakenbadet, lyssnat på ljudbok och badat i havet.

Dollar älskar att bli hållen och pussas på!

Emmy överraskade med att komma ner till Skåne över helgen. Vi grillade med familjen. Så mysigt!
Vi gjorde lite nya härliga recept som ni ska få ta del av, det vill ni inte missa.

Frukost från idag och min kombucha från i eftermiddags!

Just nu jobbar jag några få timmar kvar på mitt sommarjobb, yogar, äter god mat och bara njuter av att det fortfarande är sommar. Om några veckor ställs jag inför nya utmaningar så min återhämtning kommer att fortsätta juli och augusti. Har även börjat kolla på att eventuellt sticka iväg en sväng i augusti, hoppas det blir av. Jag har även börjat skriva tacksamhetsdagbok, så underbart. Ni som inte har gjort det, gör det!

Det är mina bästa tips för återhämtning:
Sov mycket, ät bra mat som gör dig glad och frisk inifrån, umgås med nära och kära, skriv upp några få saker varje kväll vad du är tacksam över just idag, rör på dig, sätt din gräns för skärmtid, kolla en film eller läs en bok, njut av naturen & om du kan, va nära havet.

PUSS! ❤

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla bra tips du ger alltså, vilken pepp! Hoppas verkligen du kommer njuta av den sommaren som är kvar <3 Kram
nouw.com/emmaengstrom
foodgeekz
foodgeekz,
Åh tack snälla! <3 Detsamma till dig. Stor kram
nouw.com/foodgeekz