MEAL PREP WHILE WORKING FROM HOME

GRASS FED BEEF, SWEET POTATO & HARICOVERTS

You are able to translate this recipe via the Google translation functionality in the corner to the left!

Hej på er måndagälskare! Hoppas allt är bra med er. Som några kanske har sett på vår Instagram, på story, så har jag gjort matlådor idag. Det är något jag verkligen vill tipsa om! Speciellt när man arbetar hemifrån. Det gjorde jag ALLTID förut när jag jobbade på kontor.

Som några av er kanske vet så har Foodgeekz nu blivit min heltidsysselsättning och ja, jag är egenföretagare nu haha! Känns galet när man pratar om det. Det är så mycket mer jobb än vad man tror innan man började på riktigt men samtidigt så kul, Men detta får jag nästan ta och skriva ett helt annat inlägg om.

När man jobbar hemifrån är det lätt att man äter mycket snacks, kanske inte någon ordentlig måltid under dagen eller handlar något onyttigt. Att förbereda matlådor till veckans luncher underlättar verkligen vardagen. Du sparar tid, pengar och du får i dig ordentligt med näring under din jobbdag.

Idag förberedde jag nötfärs som vi köpt från vår lokala gård utanför Helsingborg, sötpotatis och haricoverts. Enkelt, rent & så gott bara som det är! Tips tips tips

#foodgeekzfood #recept #foodprep #recepttips #nouwblogger #matblogg #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Grattis!! Jag håller just nu på att gå över till att enbart jobba med mina sociala medier och som du säger - det är så mycket mer än vad man kan ana haha.
nouw.com/johannagrahn
foodgeekz
foodgeekz,
Men tack! <3 Ja det är de verkligen haha. Men man ska följa sina drömmar!
nouw.com/foodgeekz