LUNCH WITH LIKE MEAT

Go eftermiddag fina ni!

Jag tänkte berätta om vad jag hade för mig hela dagen igår - jag var nämligen på språng & pressdag med Foodgeekz för två varumärken här i Stockholm. Mer om det andra varumärket får ni läsa i ett annat enskilt inlägg. Igår vankades det alltså lunch på Urban Delis matstudio, en cook off tillsammans med 15 andra matglada bloggare, redaktörer, skribenter och recensenter. Fantastiskt kul att få träffa nytt folk, men även bekanta ansikten sen tidigare.

Vi fick alltså tilldelat nya recept från märket Like Meat som är ett substitut för kött. Trots att man är köttälskare så kan man ju faktiskt variera och det var väldigt gott. Jag tog på mig att göra en pico de gallo med färsk mango i, som en liten twist. Även med jalapeños. Det som är så mumsigt. Till maten drack många en glutenfri Mikkeller öl. Vanligtvis gillar jag inte öl, men denna var supergod. Se lite bilder nedan från eventet:

Såklart en liten selfie med alla foodies i bakgrunden!

Jag tror man vid det här laget kan konstatera att maten smakar godare när man lagar den med bra verktyg & i ett snyggt kök. Eller hur?!

Här är jag tillsammans med en branschkollega Mattias, som inom kort är up and running med sitt ställe i Vasastan: Sandhäxan. Håll utkik efter detta och lägg namnet på minnet. Det kommer bli bra. Lika bra som jag mådde på högra bilden, glad och nöjd efter god mat. Precis som det ska vara. Eller hur?

(Foto: Evan Pantiel)

-

Hi foodies!

We had a great day yesterday filled with lots of food, love & so genuin people that we met. First I got invited for a lunch event where the brand Like Meat had a cook off together with 15 other inspiring food lovers. This was really a Foodgeek type of event, lots of good food and great moods ;)

Hope you're having a wonderful week!


Gillar

Kommentarer