Lördagsgodis

Är lördagar också er favoritdag? Jag tycker det! Idag hade jag klipptid så det blev en promenad ner till stan för det och sedan en god lunch på favoritstället Ginger Hälsobar! Det stället är ju bara för bra haha. En stor, generös salladsbar med många bra alternativ. Någonting för alla - veganer, vegetarianer eller för dig som ändå vill ha lite animaliskt inslag. Jag äter ju majoritet plantbaserat men jag är inte vegan eller vegetarian, hur gör man då?

Det ni! 😉 Allt handlar om vart råvarorna kommer ifrån, vilken mängd du får i dig, en balans och vad just DIN kropp mår bra av. (Kommer skriva ett inlägg inkom kort om just det!)

Till efterrätt blev det en blå-spirulina-bowl med ingefära som är toppat med deras hemmagjorda nötkräm, granola och exotiska frukter. Ja men ni hör ju? Så otroligt gott! En chagalatte till det också, såklart. För er som inte vet vad Chaga är: Det är en svamp som heter sprängsticka som innehåller rikligt med mineraler och vitaminer. Tickan innehåller mycket höga halter antioxidanter. Man torkar det och sedan tillsätter man det i te eller kaffe latte. Vi drack det med mandelmjölk, så otroligt god kombo och en riktigt immun-boost!

En pang-lunch! Som vi säger: GOOD FOOD GOOD MOOD!

Tack för att ni läste inlägget - Glöm inte att följa oss på Instagram: www.instagram.com/foodgeekzsisters


Gillar

Kommentarer