iittala goes Jasper Morrison

Imorse var vi bjudna till iittala och Rörstrands butik på Kungsgatan i Stockholm. Det vankades pressfrukost och förhandsvisning av deras SS19 kollektion tillsammans med Jasper Morrison. Så himla fin, stilrent och inbjudande kollektion. God frukost bjöds det också på av två killar som jobbar på PS Matbar. PS Matbar är ju för övrigt en matstudio där många välkända matbloggare, och kockar befinner sig vid events och diverse tillställningar. Man kan också hyra det för att skapa innehåll och utnyttja sin kreativitet. Kommer ni ihåg när vi var på tabasco eventet? Det var alltså på PS Matbar. Så trevligt!

Hur som haver, vidare till pressfrukosten imorse. En sak som verkligen fångar mitt intresse på event är när dem serverar innovativt tilltugg, tillexempel den här gröten ni ser nedan som ser ut som en cupcake. Tänk er overnight oats som är bakad i ugnen. Nästan som en ugnspannkaka.

Tack för inbjudan, Trendgruppen, iittala & Rörstrand!

Tack för att ni läste - hoppas ni gillar det vi gör & glöm inte att följa oss på Instagram: www.instagram.com/foodgeekzsisters

Gillar

Kommentarer