HUR MÅR DIN MAGE?

I betalt samarbete med Gutfeeling Labs

Hej på er! Som några kanske har sett på vår IG-story så har vi ett samarbete med Gutfeeling Labs. Matnördar som vi är så tyckte vi det lät som en spännande grej att göra, att analysera våra magbakterier & tarmflora. Med den kunskapen jag besitter idag kring vår hälsa, välmående och mat så vet jag att stora delar av vårt immunförsvar sitter i magen, därför är det så viktigt för oss att faktiskt ta hand om den på bästa möjliga sätt.


Det är ett enkelt test du gör hemma, skickar till dem och får svar digitalt efter 3-6 veckor. Våra resultat såg bra ut vilket var positivt, det var några bakterier som vi hade lite mindre av. Man får kostråd och tips på tillskott man kan ta för att optimera just det värdet, vilket vi tycker är super intressant.

Varje andel av tarmfloran analyseras såhär som nedanstående så får man svar på alla olika delar. Här är ett av andelen om hur min tarmflora kan bryta ner laktos.

Kan verkligen rekommendera er att beställa ett test för att själva analysera och se hur er mage mår. Man behöver ju inte stirra sig blint på siffrorna men det finns mycket information om vår hälsa i våra magar.

Beställ ditt test här! Använd koden foodgeekz så får ni 20% rabatt på er beställning. Ta hand om er mage!

PS. Missa inte vår senaste IG-tv på vår Instagram här: foodgeekz.se

#bestofnouw #magen #health #foodgeekzfood #matblogg #recepttips

Gillar

Kommentarer