HOTEL WITH URBAN DELI...

Nu har vi haft 24 riktigt bra timmar i Stockholm. Ett inlägg om eventet vi var på igår kommer upp senare, men några har säkert sett på våra andra kanaler. Efter vårt event hos TV4 checkade vi in på detta Instagram-vänliga hotel, Hotel with Urban Deli. WOW! Så fint och vilket atmosfär. Rekommenderas verkligen om ni ska besöka Stockholm.

Vi älskar att det ligger så centralt och att allting ligger tillsammans. Hotell, en saluhall och restaurang.
Hur sött att dem lagt det som är ovan på sängen när vi kom? Så gulligt och stort tack för denna vistelsen!

När vi kom tillbaka till hotellet fixade vi oss och sedan gick vi upp till restaurangen och avnjöt en riktigt bra middag. Varsitt glas vin, jag ett rött och Emmy ett vitt. Sedan beställde vi surdegsbröd med olivolja och tomatsallad till förrätt. Därefter tog jag en koriansk råbiff med massa koriander, chili och lime. Emmy beställde in en fisksoppa.
Allting var sjukt gott. 5 av 5 FOODGEEKZ-stjärnor!

Imorse var det dags för hotellfrukost. Den var också riktigt bra, haha. Löjligt bra faktiskt. Den bjöd på overnight-oats, chiapudding, färsk frukt, bär och granola. Goda brödsorter, grönsaker och avokadokräm. Ja ni hör ju? Gott kaffe och smoothie hade dem också. Efter frukosten stack Emmy vidare för jobb och jag strosade runt i deras saluhall. Det blev några köp med mig hem och nu sitter jag på tåget mot Skåne igen. Nu väntas några dagar med jobb och andra härligheter.

Hörs senare! PUSS

Gillar

Kommentarer