Hello goodbye weekend

Som vi skrev i vårt tidigare inlägg så har det verkligen förtärts en hel del mat denna helg, men vad gör det om 100 år? Fantastiska höstkänslor är på ingång och det ska inte göras något annat än att mysa till det. Det blev både lunch och fika på vårt favoritställe i Helsingborg, Ginger. Rekommenderar verkligen detta ställe. En salladsbowl för dryga 89 kr, där du väljer själv. Alltifrån krämiga potatissallader till fräsch grönkål och picklat. Du väljer proteinet själv. Med eller utan. Precis som det ska va. Efter maten beställer du deras iskaffe med blå spirulina, smakar ingen spirulina men drycken blir roligare och snyggare att dricka. Vem vill inte ha en sån liksom?

Mer om bra matställen...Vi har fått en del frågor om food spots i Helsingborg då vi ofta tipsar om så mycket uppe från Stockholm. Självklart har även vi våra smultronställen som vi vill dela med oss av. Här är ett av dem. Lördagslunchen gick av stapeln på Chateau Foret. En franskinspirerad liten bistro där du kommer dit för att sprida glädje och motta så oerhört bra service och goda rätter från menyn. Vår favorit är tveklöst deras club sandwich på tupp, syrligt skivat äpple och hemslagen yoghurtmajonäs. Nu vattnas det i munnen, igen.

Summa summarum har vi haft en typisk Foodgeekz-helg och så blir det när man är två matglada systrar som älskar att spendera tid tillsammans med våra nära & kära! Hur spenderar du helst din helg?

Vi hörs i veckan underbaringar!

Gillar

Kommentarer