Helgens härligheter

Hej fina ni! Hoppas ni haft en härlig helg. Min har faktiskt varit en riktigt skön sådan. Dock har jag inte lagat så mycket mat. Jag lagade en härlig frukost igår och vi dukade fram tapas sent igår kväll. Sen har jag faktiskt Holy Greens att tacka som varit min räddning denna helgen. Både igår och idag. Vad har ni gjort i helgen? Igår lagade jag pannkakorna ovan till frukost, tillagade på endast två ingredienser: ägg och banan. Så enkelt och gott att toppa med flera olika tillbehör istället. Sedan har jag blivit fin i håret, ätit gott, umgåtts med nära och kära. Fått även gjort lite måsten som: träna, städa och studier.

Vi har även planerat event/mässa som infaller nu de två kommande helgerna. Det ska bli så kul! Hoppas att vi få träffa några av er. Nästa helg är det jubileum på FNF träningscenter i Helsingborg. Då kommer jag och Emmy vara på plats för catering av lite mat och tilltugg. Helgen därpå är det Sthlm Food & Wine och Allt för Hälsan. Vi ska jobba med Matters under hela helgen så hoppas att vi ses. Det är mycket som ska fixas, handlas och planeras inför sådana event men det är bara kul kul kul!

Nu ska jag springa bort till affären och komplettera till matlagningen, fick ett bud häromdagen med grönsaks-tortillas som jag vill testa. Tänkte köra på en klassisk, hederlig tacos till dem! Tacos är populärt här hemma 😉

Tack för att ni läste inlägget - Glöm inte att följa oss på Instagram: www.instagram.com/foodgeekzsisters

Hoppas ni haft en skön helg! Puss!


Gillar

Kommentarer