Helgen som varit

Hej alla fina! Hoppas allt är bra med er. Jag har haft 3 tuffa veckor fullt med skola, event, mässor och ny praktikplats. Allting har överlappat varandra så detta har varit min första riktiga helg som helt "ledig". Foodgeekz har såklart prioriterats men eftersom det är roligt så känns det inte som någon uppoffring eller något jag behöver vara ledig ifrån. Det har varit en skön helg och jag börjar känna mig lite mer utvilad och lugn. I fredags var jag på tjejmiddag med massa härliga energi-knippar vilket var trevligt och en perfekt start på helgen, jag var hemma tidigt och somna som en stock.

Igår gjorde jag avokado och ägg mackor till frukost, det blev mycket populärt så dem måste jag tipsa er om.
Ni hittar mer om dem på vår Instagram! Sen har jag fått gjort hemmasysslor som tvätt, städ, sorterat och sånt som man kan passa på att göra när man är ledig. Det är alltid lika skönt när det är klart. Eller hur?

Idag var vi även varit en sväng på lokalproducerat, det är en gård utanför Helsingborg som har sund djurhållning och det är där vi handlar vårt animaliska protein. SÅ himla fint och fridfullt! Sen även lite smått och gått: libanesiskt till middag igår, ett lättare träningspass, en ny serie och lite nya podavsnitt. Nu ska jag laga hemmagjord pytt-i-panna med rödbetor och ägg. Såklart ska ni får receptet på det!

Nästa helg har vi bokat en SPA-helg vilket inte kan komma mer passande.

Vad har ni gjort i helgen?

Tack för att ni läste inlägget - Glöm inte att följa oss på vår Instagram: www.instagram.com/foodgeekzsisters

Gillar

Kommentarer