Helgen med Foodgeekz Sisters

Helgen spenderades på en av våra favoritplatser, där idén om Foodgeekz föddes och i samband med platsens 5 års dag så var vi självklart på plats för att servera en härlig tilltuggs-buffé, eller som vi kallar det, fingermat. Detta ägde rum fredagen och lördagen på FNF Functional Fitness i Helsingborg. Låt oss få en närmre inblick i hur det såg ut...

För oss är det viktigt att visa vilka vi är, vad vi står för och vad vi vill förmedla med en riktig Foodgeekz-känsla. Tack så mycket till alla dem som kom förbi på FNF's pre birthday och halloween-after work out! Så himla trevligt när man samlar alla medlemmar och pratar om så mycket mer än bara träning. Eller hur?!

Efter eventet på fredagen blev det fiskgryta till middag, någon mer som gillar varma mustiga grytor när det är kallt ute?

Dags för dag nummer 2 på eventet: Nu var det Öppet Hus och Functional Fitness fyllde 5 år! De lyxiga snacksen plockades fram, starka ingefärashot och fräscht detox vatten bland annat. Efter att ha stått och bakat tidigt på morgonen, event till sent på eftermiddagen, ett intensivt träningspass och socialt umgänge så var vi minst sagt trötta i benen och i hjärnan...Vi checkade ut och checkade in hemma hos mamma för mat från bästa:

Tokyo15! Deras sushiplates är att dö för, ni som bor i Helsingborg: A must try helt enkelt! Söndagen såg väl mest ut som ovanstående. Jacuzzibad för att återställa kroppen, ansiktsmask, loads of kaffe och hundmys i sängen. Nu är vi bokstavligen mätta och belåtna efter dem här dagarna tillsammans. Nästa helg blir på återseende, så stay tuned!


Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men åh! Ser verkligen fantastiskt ut!! <3
matildaberlin.se
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla <3
nouw.com/foodgeekz