HELGEN I BILDER

I fredags besökte vi Sillen & Makrillen här i Helsingborg, ett måste om ni är i Helsingborg

Hej era härliga semesterfirare eller icke semesterfirare! Vi är faktiskt både och. Vi har en del ledigt men vi jobbar också. Vad har ni hittat på i helgen? Min helg har bestått av mat, mat, mat och återigen mat. Jag har även tränat och tillagat nya mumsiga recept för er, så det ska ni få ta del av i veckan som kommer. Härligt va?!

En vegansk näringsrik sallad till vänster och en riktigt saftig burgare till höger, balans är livet hörrni!

Igår hade jag ensamtid under dagen. Jag startade dagen med att städa och tvätta. Därefter promenerade jag ner till stan, käkade på Ginger Hälsobar och lyssnade på en ljudbok. Just nu lyssnar jag på Harry Potter, en gammal favorit. På kvällen blev det ett spontant besök på Tugg Burgers innan vi såg Lejonkungen på bio. WOW, filmen får lätt 10 av 10. En helt underbar nostalgi-trip den fick med oss på. Så om ni inte har sett den, gör det! ❤

Idag sov vi ut ordentligt. Åkte sedan ut till Höganäs, till Magasin 36, åt deras magiska räksmörgås på surdeg

Nu när jag har ätit så mycket som denna helgen så brukar jag lägga in en periodisk fasta under dessa dagarna, för att kroppen lättare ska hantera det jag stoppar i mig. Jag lever och äter efter 80/20 regeln. Så 20% kan bestå av något som jag vanligtvis inte äter, det kan vara bröd, raffinerat socker eller laktos. Min kropp kan helt klart hantera det på ett annat sätt än om jag skulle äta det varje dag eller varje vecka. Jag cyklar även pro(pre)biotika för att tarmfloran ska få sig en ordentlig boost, jag dricker björkaska och såklart livets dryck: vatten. Så om du känner att du fått i dig lite för mycket onyttigheter, försök rensa kroppen och ge dig själv den boosten. Det har hjälpt mig så mycket och idag mår jag bättre än någonsin tack vare det. Tidigare kunde jag bli fundersam varför jag blev trött, hängig, fick finnar och huvudvärk eller sådana liknande åkommor: nu vet jag med all säkerhet att allting har grundat sig i vad jag har stoppat i mig och hur min kropp reagerar på det och hur jag kan "reparera" min kropp inifrån och ut. Detta har gjort att jag inte behöver följa någon speciell diet eller restruktioner. Detta är så viktigt enligt mig, att bli medveten om vad det faktiskt man gör mot sin kropp.
Med det sagt, hälsan är viktig.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Vilken helg och så mycket godheter!! 😃
nouw.com/emmamehrali
foodgeekz
foodgeekz,
Ja det har varit en ritkig gotte-helg!! Hoppas ni varit lika bra!! <3
nouw.com/foodgeekz
JohannaSandwall
JohannaSandwall,
Bra tips för att rensa kroppen! Ska testa 😊
nouw.com/johannasandwall
foodgeekz
foodgeekz,
Verkligen! Det behövs emellan åt <3
nouw.com/foodgeekz