HEALTHY VEGAN SAUSAGE

I BETALT SAMARBETE MED HÄLSANS KÖK

Hej på er! Hoppas allt är bra och att ni har en bra start på er fredag. Nu kommer det ett riktigt härligt recept till er. Vi har nämligen tagit fram ett riktigt bra recept med Hälsans kök och testat deras nya korv. Vi måste säga, detta blev riktigt riktigt gott. Färska örter, sommar primörer & allt på en plåt. Vädret har ju inte varit på sin bästa sida så detta fick tillagas i ugnen istället för på grillen men det fungerar lika bra. Enkelt att slänga ihop till familjen, vännerna eller varför inte till att göra matlådor?


Vi hade en omröstning på vår IG story förra veckan där ni var en hel del som fick rösta fram ingredienserna till denna rätt. Här kommer receptet:

1 paket Sensational Sausage @halsanskok
1 påse nypotatis
1 knippe färsk sparris
1-2 st gul lök eller röd lök
Fryst persilja och fryst basilika
Olivolja
Färsk basilika

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och dela nypotatisen. Skär upp sparrisen. Skala och dela morötterna. Ringla över olivolja och örterna.Grilla i ugnen ca 25 minuter tills alla grönsakerna har fått ordentligt med färg. Medans dem är i ugnen så stek upp korven i kokosolja eller olivolja. När grönsakerna är klara. Skär upp korven och servera den fantastiska plåten. Så galet gott!

Gillar

Kommentarer

Magnoliadreams
Magnoliadreams,
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla 😍
nouw.com/foodgeekz