GOLDEN HOUR WITH GOLDEN TURMERIC MYLK

(Reklam för Casa Como)

(You can translate this via the google translation functionality to the left)

Som jag tidigare nämnde i ett inlägg nere om den goda saffransgröten så har jag mer och mer börjat använda värmande kryddor i min matlagning och dryckesintag. Istället för fem koppar kaffe (hör och häpna, jag hatar inte kaffe, men insett hur dåligt jag mår av den mängden), till en kopp kaffe på morgonen om så önskas, och sedan fortsätter jag dagen med vatten, grönt té, eller en kopp av en sån här lyxig egengjord mylk (inte milk då det är nötmjölk), och likt förbaskat är det lika gott som det ser ut. Helt sjukt så kryddigt gott, värmer hela kroppen och känns toppen att avsluta en jobbdag med en kopp sådan här för att lugna nervsystemet. Det är väl den här eller matcha som jag varierar mellan.

Skulle verkligen rekommendera er att prova en sån här hemma, dels för att man oftast redan har alla kryddor hemma, och för det andra helt galet enkelt. Kommer du prova den? Då är du välkommen att läsa receptet som kommer här:

2 tsk gurkmeja

1 tsk kanel

1 tsk kardemumma

1 tsk ingefärapulver

2-3 dl mandelmjölk

1 msk honung eller agave sirap för dig som inte äter honung eller rent av är vegan!

1 skopa collagen från Matters, det hittar ni HÄR. (Uppger ni FOODGEEKZ25, så får ni 25 % på hela sortimentet)

Gör såhär:

Börja med att blanda ihop gurkmejan, kanel, kardemumma och ingefära i ett glas. Koka upp mandelmjölk på låg värme och vispa ner kryddan. Vispa upp tills det bubblar ordentligt. Avsluta med 1 msk honung eller agave sirap, rör om. Häll upp i en varm kopp! (Vi serverar den i en kopp från Casa Como som vi älskar. Deras hemsida hittar ni för övrigt här).

Gillar

Kommentarer

carolamelin
carolamelin,

Men alltså wow wow wow va gott😍

nouw.com/carolamelin
foodgeekz
foodgeekz,
Men tack 😍
nouw.com/foodgeekz
Anngelic
Anngelic,

Oj vad spännade!

nouw.com/anngelic
foodgeekz
foodgeekz,
Åh tack! 😍 Riktigt gott!
nouw.com/foodgeekz