FOODGEEKZ X ZQUAD

Hej hopp! Hoppas ni alla har haft en härlig helg. Vår helg har varit fantastisk. Vi har jobbat med Foodgeekz på varsitt håll, som vanligt då ;) men extra mycket denna helgen. Emmy har varit ute i Skärgården på yogaretreatet The Soul Space som sträcker sig under våren samt i sommar i Frankrike, ja ni hörde rätt, vi ska jobba i Frankrike i sommar. Magiskt!

Igår höll jag, Evelina, en föreläsning samt en workshop för organisationen Zquad här i Helsingborg. Väldigt trevligt och så kul att få träffa tjejerna i gruppen som några veckor har träffats för att boosta sig själva genom olika träffar och så kul att Foodgeekz får vara en del av detta. Jag pratade mycket om vår resa, hur allting började och hur jag ser på hälsan och mat kopplat till vår hälsa. Jag funderar på om vi ska lyfta det mer i våra kanaler och inte bara recept? Hade ni velat ta del av det?

Tjejerna fick även göra sin egna smoothiebowl efter två träningspass.
Här kommer receptet på mina bas-smoothies:

Den gröna:
1 banan
1 dl kokosmjölk
1 dl fryst mango
1 näve bladspenat
1 msk chiafrön
Lite vätska som vanligt vatten eller mandelmjölk

Den röda:
1 banan
1 dl havremjölk
1 dl frysta jordgubbar
1 skopa matter's vaniljprotein, det hittar ni här!

Sen fick dem toppa med färsk frukt, granola, kokosflingor, fröer och nötter!

En magisk lördagsförmiddag/eftermiddag. Det finns inget bättre än att få höra att man inspirerar någon annan och att man kan förändra genom det vi gör och vår matlagning ❤

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Men DRÖM med frankrike, fan vad kul <3
nouw.com/isabylund
foodgeekz
foodgeekz,
Åh ja!! Det ska bli så drömmigt <3
nouw.com/foodgeekz