FOOD SPOT SATURDAY

"En generös brunch med alltifrån fräsch vattenmelon-sallad till grillade kycklingspett"

Idag är det lördag, vilket innebär food spot saturday för Foodgeekz. Dagen började med en kall dusch, fräscha till sig efter en gårdag med vänner och massa god mat. Vi har varit och ätit en minst sagt generös brunch tillsammans med ett gäng andra foodies.

Det är så roligt när man kan ansluta sig tillsammans med andra i branschen och göra såna här typer av aktiviteter tillsammans. Träffas, prata mat, skapa content, nätverka och utbyta idéer. Denna gången var det Fåfängan Restaurang som skulle testas. Deras nya brunch. En generös brunch med alltifrån fräsch vattenmelon-sallad till grillade kycklingspett på menyn.

Vidare till dessertbordet så hittades alltifrån mini macarons, den kladdigaste kladdkakan till bär och mini pancakes. Nu är jag så mätt, men sitter på Omayama på Nytorget (mitt absolut favoritställe). Dricker ismatcha och snackar skit med personalen som är underbara här. I sådana här miljöer får jag också väldigt mycket gjort med, tillexempel skriva nya recept och kan svampa till mig riktigt mycket inspiration från miljöer och menyerna som finns här.

Hur har er helg varit? Vad har ni gjort hittills?

Glöm inte att följa oss för daglig uppdatering på Instagram HÄR!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Men Åhh måste testa!! Sååå gott!! Kram på er<333❤️❤️☺️
nouw.com/sarafogelström
foodgeekz
foodgeekz,
Av någon anledning kom denna kommentaren i spam, därav sent svar <3
nouw.com/foodgeekz
foodgeekz
foodgeekz,
Gör det!! <3
nouw.com/foodgeekz