FOOD IS OUR MEDICINE

Bilden till vänster är ett recept vi publicerade igår på vår Instagram, Foodgeekz.se, en VEGAN CHEESE GRILLED SANDWICH.
Helt magiskt god om ni frågar oss. & en härlig bild från eventet vi hade i Stockholm för två veckor sedan, dröm.

Hej på er! Hoppas ni mår bra. En av oss ligger faktiskt hemma och är förkyld, jag Evelina. Har varit dålig från och till hela veckan. Förkyld, feber som kommer och går, dock börjar det kännas bättre nu vilket är skönt. Jag tänkte visa er lite personliga matbilder från veckan. Detta är mycket av det vi äter och lagar men inte alltid till våra sociala medier men det kan ju ändå vara kul för er att se något annat ibland, eller hur? Speciellt nu när jag känt mig dålig tycker jag det är extra viktigt att fylla kroppen med bra näring, mat från grunden och gärna mycket mat under dagarna så att man fyller på energidepåerna ordentligt. Jag kommer inte ih¨åg exakt alla maträtter jag ätit under veckan men nästan.

Måndag:
Holy greens till lunch och en vegetarisk svamppytt med grön ärthummus & rostad paprika.
Tisdag:
Tonfisksallad till lunch och lammkotletter från vår älskade lokala gård utanför Helsingborg, serverades med morötter, potatis i apelsinmarinad och fetaostkräm.
Onsdag:
Rester till lunch och lamm/fläskfärsbiffar med fetaost i ajvarsås med quinoapasta till kvällsmat.
Torsdag:
Grön spirulinajuice. Kalkonköttbullar med quinoapasta till lunch. Vietnamesiskt och vårrullar till kvällsmat.

Under veckan har jag också ätit ägg till frukost, gröt, matchalatte, golden milk, keso med bär, collagen i te och kaffe, smoothiebowls och såklart mina vitaminer och mineraler. Jag känner verkligen att kroppen jobbar med mig när jag fyller den med så mycket bra näring. Kom ihåg det, mata din kropp med bra energi så får du bra energi tillbaka. Ikväll blir det nog något lätt, kanske taco eller hämtmat av något slag, det är ju trots allt fredag.

Imorgon får ni INTE missa vårt nya recept, ni kommer att älska det.
Det är inspirerat av att det är höst & Halloween ;)

Psst... förresten, Matter's som vi handlar allt vårt collagen, vitaminer och mineraler ifrån har nu ett halloween-erbjudande där man får hela 30% på sin order med koden HALLOWEENMATTERS30, det vill ni inte missa.

Klicka här på länken för att gå in och handla.

Tonfisksalladen gjorde jag med grönsaker jag hade hemma, hemmagjord majonnäs som jag blandade med curry och rörde ner tonfisken i det. Lammkotletterna stekte jag tillsammans med morötter, apelsin och färsk timjan.

Matchalatte är ju bara för gott, detta är en variant med collagen och ni vill inte missa det, kommer snart. Jag bor i min morgonrock nu när jag känt mig krasslig. Så skönt!

Gillar

Kommentarer

Anniehjalmarsson
Anniehjalmarsson,

Åh vad jobbigt med förkylningar, hoppas ni mår bättre! Matchalatte är ju så gott, testade för några månader sedan och fastnade 😃 Kram finis! <33

nouw.com/anniehjalmarsson
foodgeekz
foodgeekz,
Tack så mycket 🥰 Eller hur! Adderade 2 skopor collagen i också, så galet bra. Kram till dig med!
nouw.com/foodgeekz