Ett färgglatt 2018

Hej alla fina! Hoppas ni haft en härlig jul och nyår. Ni har säkerligen läst miljontals olika nyårslöften, årsresumé från 2018 och allt vad som publiceras nu denna tiden på året. Vi vill ju inte var sämre men vi kommer bara lyfta några höjdpunkter. För att nämna några så är det helt klart att detta året som gått har varit "hälsans år". Jag, Evelina kan bara nämna några få saker som bevisat att det varit ett år med fokus på hälsan. Jag har blivit nästintill helt av med mina eksem, eller jo, det kan jag säga att det har jag, vilket är heeeeeelt fantastiskt. Detta har jag gjort genom att prioriterat en viss typ av kost, minimerat intaget av processad mat och raffinerat socker, gluten och laktos i rimliga mängder. Det är 2018 höjdpunkt för mig, att hälsan varit på topp, inga sjuktider eller inte ens en förkylning. (peppar,peppar, peppar*). Men det har varit ett väldigt intensivt år, allt från praktikplats, studier, nya kurser, samarbeten med Foodgeekz, event, mässor och ja listan kan göras lång. Men jag tänker som såhär, anstränger man sig inte, kommer det inte heller bli ordentligt. Det gäller att ha ett visst typ av tempo, ambitioner och visioner för att ens kunna nudda vid det vi har fått uppleva detta året som har varit. Jag kan även nämna att: för att nå topparna måste man låta dalarna komma och befinna sig i dem och göra det bästa av situationen där och då, det blir bättre men det är en tid för reflektion, stanna upp och göra om något till det bättre. Så bara för att man har fått uppleva massvis med härligheter och stunder man aldrig kommer att glömma, betyder inte det att det varit lätt och att man varit på topp under hela året. Men jag kan med stolthet lämna 2018 bakom och blicka in till 2019 med en enorm nyfikenhet och jag har på känn att detta året kan vara "förändringens år". Allt från personlig utveckling, karriär och Foodgeekz kommer ta nya vägar. Jag sätter alltid upp konkreta mål under året som går. Mål som jag kan nå och som jag kan justera med tiden. Men det ska vara rimliga mål för annars blir det bara en extra stressfaktor. Eller vad tycker ni?

2018 spenderades också väldigt mycket tillsammans med alla nära och kära. Det var resor, weekends, upplevelser och mängder med restaurangbesök. Herregud, när man kollar igenom hela bildarkivet måste man nypa sig lite i armen.

Vi hade en helt fantastisk sommar, mycket tack vare vädret. Men jisses? Hur många kvällar som helst ute på altanen, långa kvällspromenader och en midsommarfest vi sent kommer att glömma.

Vi gjorde massvis med nya härliga recept. Enkla sallader, till paleo cookies och samarbeten vi älskar med varumärken som Veggie peggy, Daniel Wellington, Arla köket, Kiviks Musteri och vårt influencernätverk Boostified, bara för att nämna några få.

Trots att vi bor i två olika städer, vilket är en utmaning, så är det som om vi sågs för en dag sedan varje gång vi träffas ❤

När man kollar igenom alla bilder så ser man klart och tydligt se att vi inte har missat att äta bra, grön och näringsfylld mat.

Vi vill säga stort tack till alla som följer oss och följer vår resa. Foodgeekz kommer ta nya vägar 2019. Vi hoppas ni vill vara med!

Gillar

Kommentarer

elinelmersson
elinelmersson,
Sååå härligt inlägg!! Hoppas du får en fin söndag! Kram
nouw.com/elinelmersson