EN VEGETARISK MATKASSE

Ni vet nog vid detta laget hur mycket vi älskar att laga mat från grunden och föredrar gärna ekologiskt & bra råvaror. Nu i dessa tider är det perfekt att beställa hem en matkasse till dig och familjen. Det är precis det vi gjort. Vi har använt oss av Årstiderna. Vi fick hem lådan för hela veckan och en av dagarna regnade det så vi fick göra en inomhus-picknick med våra hundar. Det blev nästan mysigare än om vi skulle varit utomhus faktiskt.

Årstiderna är alltid 100% ekologiska. De har många olika matkassar att välja mellan. Allt från veganskt, vegetariskt, flexitariskt, glutenfritt & barnvänligt. Alltså någonting för ALLA! Vi testade faktiskt deras matkasse första gången för 2 år sedan och deras recept är alltid så galet goda och lättlagade.

Så gör precis som vi, beställ din matkasse HÄR och använd koden FOODGEEKZ så får ni 20% rabatt på er prenumeration. Dem har även juice, grönsak och fruktlådor!

You are able to translate this with the Google Translation functionality to the left!

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men mysigt med inomhuspicknick 👏🏼😍
nouw.com/johannagrahn
hilmak
hilmak,
Men gud vilket härligt inlägg! <3
nouw.com/hilmak
ElinMillton
ElinMillton,
Så fina bilder 😍
nouw.com/elinmillton
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Så fina bilder!! Kram 🌸
nouw.com/hannakarlzzon
tildablanksvard
tildablanksvard,
Men så fina bilder! Och ja matkassar är ju så bra, man får ny inspiration och kommer ut från sina bekväma makaroner och korv haha!
nouw.com/tildablanksvard
Ceeciliaas
Ceeciliaas,
Vad härligt att jag hittade hit!
Lagar också bara ekologiskt och vegetariskt.
nouw.com/ceeciliaas