ÄR DU EN FRUKOST ÄLSKARE?

Hej alla fina och glada! Hoppas allt är bra med er. Allt är bra här, dagarna rullar på och nya rutiner sätts inför 2019. Man är alltid lika spänd på hur året kommer att vara men jag försöker leva i nuet och uppskatta allt som händer här och nu. Är ni också sådana som lever i nuet eller tänker ni hela tiden framtiden? Jag var mycket mer sån innan men har jobbat hårt för att hela tiden varva ner. Imorse gjorde jag en riktigt god frukost. Gillar ni att äta frukost tidigt på morgonen eller äter ni inte frukost alls?

Jag kan inte bestämma mig om jag är en frukostmänniska eller inte. Det går från dag till dag. Ena dagen kan jag vara sugen på frukost men andra dagen vill jag inte alls ha frukost. Därför tycker jag om att göra gröna smoothies, quinoagröt med bär och mandelmjölk eller något enkelt som går snabbt att laga men ändå är gott. Har ni inte testat quinoagröt, så gör det! Så jäkla gott.

Du kokar quinoan enligt förpackningen, men du kokar den med kokosmjölk och vatten istället för bara vatten. Därefter tillsätter du kanel och topping som du gillar.

Hoppas ni får en härlig onsdag ❤

Gillar

Kommentarer

Mmaja
Mmaja,
Ser gott ut! Brukar oftast älska frukost och då speciellt hotellfrukostar, dröm <3
nouw.com/mmaja
foodgeekz
foodgeekz,
Jaa hotellfrukost är ju givet den bästa frukosten <3
nouw.com/foodgeekz