Ännu en härlig mathelg!

Vilken mathelg det blev, igen! Det blir lätt så när man har all tid i världen att stå i köket, men också får besök eller kanske är bortbjuden och ens umgänge är lika intresserade av att äta gott och gärna något som ser gott ut för ögat också.

I fredags beställde vi Foodora, underbart gott. Ibland får man verkligen lyxa till det med take away thai. Vår favorit är en syrligt stark pad thai, gärna med en bunt extra av rostade jordnötter och gärna den med biff. Vilken är er favorit?

På lördagen blev det en härlig promenad på stan i gott sällskap följt av att testa caféet Mahalos veganska burgartallrik. Wow säger jag bara. Deras pommes på sötpotatis ska vi inte ens tala om...Perfekt krispiga, saftiga och de passade perfekt till chilimayon man fick till. Vi är ju inte veganer, men kan tycka det är trevligt att äta junkfood utan att få värsta matkoman. Växtbaserat helt enkelt. Ärligt talat så blev det lite matkoma ändå...Se bild nedan:

Vidare på lördagskvällen vart jag bortbjuden hos Ebba, min kollega och vän. Hemma hos henne gjorde vi egna pizzor på en färdig stenugnsbakad botten. Har ni testat att köpa färdig deg som är helt vegansk? Jag blev förvånad över hur god den faktiskt var. Den var nämligen stenugnsbakad och blev såååå krispig efter 15 minuter i ugnen. Många av er har frågat om receptet så det kommer i ett nytt receptinlägg!

Hur var er helg? Vi önskar er en underbar vecka!

Gillar

Kommentarer