ALL WE WANT FOR CHRISTMAS IS...

(i Annonssamarbete med Julbordsmäklarna)

...Mat mat och ännu mer mat! Till julen hör ju ändå ett fullspäckat julbord och i år är inget undantag. Faktum är att vi har inte gått och ätit julbord på restaurang så många gånger förr, och när man väl gör det så vill man ju ha ett klassiskt sådant. Tänk er som en urklippt scen från Sunes Jul, där lutfisken beställs från köket och där bordet av sötsaker bara flödar. Precis så var det ikväll när vi fick besöka Stallmästaregården, som är ett utav Stockholms bästa bord, speciellt för sitt klassiska julbord .

Vi bokade vårt julbord genomJulbordsmäklarna , hör ni så härligt namn? Det är Stockholms största bokningsplattform för julbord. Det funkade väldigt smidigt och tillkom ingen bokningskostnad i heller. På deras plattform hittar ni över 300 restauranger och julbord i Stockholm.

För er som inte bor i Stockholm så kommer Julbordsmäklarna att under 2020 bli rikstäckande, ni har däremot redan möjlighet nu att kunna gå in och kolla vilka julbord i Malmö och Göteborg som ni kommer kunna boka längre fram.

Vilken mysig kväll det blev & en så familjär stämning. När vi skulle gå därifrån, eller i princip rulla därifrån så kändes det som att man tackade sina farföräldrar för en härlig julaftonskväll. Skulle vilja säga högsta betyg på det!

Ska ni äta julbord i år? Då kan vi starkt rekommendera att ni bokar via Julbordsmäklarna !


Gillar

Kommentarer