A GOOD WEEKEND OF FOOD

Godmorgon fina ni! Nu är det måndag igen. Så skönt tycker jag. Jag älskar att tiden går lite snabbt just nu för det betyder att jag är en dag närmre examen. Samtidigt måste jag försöka njuta för jag vet att jag kommer kolla tillbaka på denna tiden som den mest lärorika tiden någonsin. Men samtidigt vemodiga känslor för jag vet inte 100% exakt vad jag ska syssla med efteråt.
...Hoppas ni haft en härlig helg! Det har jag haft. Jag har jobbat en hel del och ätit desto mer.

Vilken mathelg det har varit!Har även spelat in min första YouTube. Nu har jag 3 videos väntades. Jag ska bara avsätta tid för redigering, det är de som tar så lång tid. Men förhoppningsvis kommer det upp i veckan.

Ovan kan ni se frukosten som fick starta denna helgen. Det blev några älskade avokadomackor, en hallonsmoothie som ni kan hitta receptet på här: Foodgeekzsisters

Det blev även en tur till vår älskade gård ute i Övarp. Det är så fint där! & kolla.... fåren har fått lamm! Jag dör sotdöden.
Ser ni likheten? 😂

En av kvällarna gjorde vi hemmagjorda hamburgare med hemmagjord dressing, halloumi, krispiga grönsaker med briochebröd. Svårslaget!

Recept på dressing:
1 burk creme fraiche
2-3 msk bostongurka
2-3 msk chilisås
Finhackad persilja (fryst går bra)
Salt, peppar och chiliflakes

På lördagen grillade vi rostbiff med kappa. Alltså!!!! Ni som gillar kött. Testa. Så gott!
Till det serverades hemmagjord coleslaw och en fräsch grönsakssallad med fetaost.

Ingen dålig efterrätt! Marängkross med hemmagjord chokladsås, glass och banan.
Recept på chokladsås hittar ni längre ner i flödet.

Igår gjorde jag pulled beef. Recept på hela rätten får ni senare under dagen. Det vill ni inte missa!

Detta var min riktiga mathelg! Denna veckan har jag flera träningspass inplanerade och energin finns verkligen tillbaka i kroppen, äntligen. Idag vaknade jag av mig själv 06.00 & är taggad på en ny vecka. Så skönt! Hoppas ni får en härlig måndag. Puss

Gillar

Kommentarer