15 minuters asiatisk biffsallad

Förberedelser i högsta hugg!

God dagens vänner! Här ska vi dela med oss av ett riktigt bra recept till er. En 15 minuters asiatisk biffsallad. Hur gott? Det är ju det bästa. Enkel, hälsosam och bra mat. Hoppas ni gillar det och skulle ni testa att laga det, tagga gärna #foodgeekzfood så hittar vi det enkelt för att reposta. Det bästa med receptet är att du kan tillsätta vilka grönsaker du än önskar efter smak och krydda hur mycket eller hur lite du vill. Här kommer receptet på vår sallad:

600 g innanlår/lövbiff (eko kör jag på)
1 broccolihuvud
1 paket sjögräsnudlar (Kelp) går bra att använda valfria nudlar
1 paket halloumi
En näve sockerärtor
Färsk koriander
Grönkål
Bladspenat
Vitkål
Morötter
Gurka
Avokado

Gör såhär:
Skär upp broccolin och låt den gå klar i ugnen med havssalt och olivolja. Medans den är i ugnen 10-15 minuter så stek upp grönkål, halloumi och sedan köttet (separat). Skär upp alla grönsaker och lägg dem i en djup skål tillsammans med nudlarna. Medans köttet tillagas så gör dressingen. Ta ut broccolin och sen är det klart. Toppa gärna med massa koriander. Det som även är bra här är att om du är vegetarian så hoppa bara köttet så har du en asiatisk halloumisallad!

Dressing:
1 dl Valfri olja (Olivolja kör jag på)
1 msk soja
1 vitlöksklyfta
Färsk riven ingefära
Chiliflakes
Salt och peppar

Mums! Passar perfekt under veckan också ifall tiden är knapp. PUSS 😍

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
foodgeekz
foodgeekz,
Tack snälla! Det var riktigt gott 😃
nouw.com/foodgeekz