10K PÅ INSTAGRAM

Hej fina ni! Vilken start på helgen. Vi friar in helgen med 10K på vår Instagram. Vilken resa vi ha gjort och gud vad vi ha lärt oss mycket i denna branschen och vi är här för att stanna, det kan vi lova. Vi älskar ju att laga mat och skapa nya recept. Vi har många stora drömmar och mål med vår bebis, Foodgeekz. Låt oss göra denna resan oförglömlig tillsammans. Vi står för idéer, innehållet och skapandet. Ni kan väl stå för att sprida budskapet på bästa sätt? Good Food is Good Mood.

Som vi tidigare har skrivit och nämnt i våra kanaler så brinner vi för att hitta nya vägar och möjligheter för att kunna vara sitt bästa jag. Det gäller när det kommer till träning, mat och allmänt välbefinnande. Vi tror starkt på att det är kopplat till hur man tacklar livet i största allmänhet. Vilken inställning du har till livet och vad du faktiskt kan åstadkomma med din tid här på jorden, för tyvärr, den är begränsad men ack så spännande och utmanande. Det är det för oss alla, låt dig inte luras av den digitala världens baksida.

Såklart, man jämför sig med andra, hur gör dem? borde vi göra så? ska vi ändra på oss nu? varför går det "bättre" för henne eller honom? Vi människor har alltid jämfört oss med andra, redan sedan tillbaka på stenåldern och redan sedan vi skapades. Det ligger i vår natur att göra det för att skydda oss, skapa bättre förutsättningar för oss själva, det är helt enkelt en instinkt vi människor har. Men låt dig inte luras för det! Kör på din grej, hitta inspiration men lyssna inåt. Vad mår du bra av.

Med dessa orden önskar vi alla en riktigt härlig fredag! ❤

Glöm inte att följa vår instagram här: FOODGEEKZSISTERS

Gillar

Kommentarer

dearstress
dearstress,
Den blåa klänningen 🙏🏻🙏🏻
nouw.com/dearstress
foodgeekz
foodgeekz,
kristinajuliette
kristinajuliette,
Härliga bilder <3
nouw.com/kristinajuliette
foodgeekz
foodgeekz,
tack snälla <3
nouw.com/foodgeekz